OM OS

birgerByggeforum København har den vision at være Danmarks førende inspirationscenter med alt til hus, hjem og boligindretning samt ombygning og energiforbedringer til boligen.

Idegrundlaget er at skabe et inspirationscenter, hvor man kan komme og se de forskellige spændende ting og materialer til alt, hvad omhandler bolig og indretning.

Besøgende kommer til Byggeforum Københavns showroom og kan se de forskellige udstilleres produkter fra diverse leverandører. Vores personale guider kunden igennem, så man kan lade sig inspirere.

Vores personale skaber kontakten mellem kunden og udstillerens firma ved at viderebringe kundenavn, tlf. Nummer, mail adresse og naturligvis kundens ønsker.

Der er forskellige størrelser stande fra 2 til 20 m2 eller mere, udstillerne kan leje netop den størrelse stand der passer til udstillerens behov for at kunne præsentere sine produkter på en spændende og inspirerende måde.

I lejeprisen er inkluderet lys, varme, en ugentlig rengøring, ved større EL forbrug efter aftale. Bemanding i hele åbningstiden samt adgang til cafeareal med kaffeautomat.

Endvidere en månedlig annonce i en fællesannoncering i en eller to større lokalaviser i Københavnsområdet kan tilkøbes.

Vi vil også kunne være udstillingsvindue og ambassadør for de forskellige egns fremmende aktiviteter i Københavnsområdet.

Endvidere vil følgende brancher være repræsenteret:

Vinduer, udestuer og døre
Køkkener
Fliser og klinker
Hvidevarer
Porte og døre
Badeværelsestilbehør
Markiser og gardiner
Tagfirmaer
Varmeanlæg
Energi og solceller
Design møbler
Drivhuse
Gulve og belægning
Anlægsgartnervirksomhed
M.m.

Sideløbende med udstiller-standene, som vil blive besat af virksomheder hovedsagelig fra provinsen, så vil vi oprette en ”Markedsplads” hvor privatpersoner eller mikro virksomheder kan leje sig ind på en dagsbasis pris, således at disse aktiviteter er med til at skabe liv og trafik i bygningen.
Udstillerne får en præsentationsside på vores hjemmeside, også dette er omhandlet af lejeprisen.

Åbningstiderne er mandag til fredag kl. 10.00 – 16.00

Udstillerne sørger selv for at male, udsmykke og i øvrigt indrette deres stande, efter forudgående samråd og accept fra Byggeforum København.

Udlejningspriserne ligger fra kr. 400,- pr m² pr måned.

Første måned er gratis.

Vi kan sammenlignes med Byggecentrum i Middelfart, blot er vi billigere og har de fleste serviceydelser inkluderet i stand prisen, hvilket gør det attraktiv for dig, at kende dine udgifter på forhånd. Byggeforum København tilbyder alle sine lejere, at der er personlig betjening i hele åbningstiden.

Vi har også et konferencerum, som frit kan lånes efter aftale (skal bestilles forud), hvis du ønsker at holde et møde med dine kunder hos os.

Standene udlejes efter først til mølle princippet.


BYGGEFORUM NYT

Vil du erobre det Københavnske, sjællandske samt det svenske marked, så er her en unik mulighed for at etablere dig i København med dit eget udstillingsvindue til dine produkter og til en meget billig pris.