Showroom for E-Business

~_D3_9787-webNethandelsbutikkernes showroom i København er nu etableret og klar til at imødekomme fremtidens handelsmønster.

Med baggrund i den øgede nethandel er opstået et behov for at nethandelsbutikkerne fysisk kan fremvise deres brodukter for forbrugeren.

Vi har derfor opstartet et showroom i København til brug for disse nethandelsbutikker der vil bruge ”Omni Channel” i deres markedsføring.

I fremtidens nethandel gælder det om at være tilstede på alle felter, enten gennem fysiske butikker eller ved oprettelse af showroom hvor kunderne kan se, føle og mærke varerne og dermed afslutte handelen på en tryg og tilfredsstillende måde.

Til disse fremsynede netbutikker udlejer vi det antal m2 som man har brug i forbindelse med præsentationen af varerne.

~_D3_9773-webIdeen med vort showroom er at flere netbutikker viser deres produkter under samme tag.

Dette medfører at kunderne bliver inspireret til samtidig at besigtige andre netbutikkers vareudvalg.

Fremtidens detailhandel vil foregå over nettet og der ligger et mægtigt potentiale for de net butikker der forstår at bruge ”Omni Channel”. I lejeprisen er inkluderet lys, varme, en ugentlig rengøring, bemanding i hele åbningtiden samt afgang til cafeareal med kaffeautomat.


BYGGEFORUM NYT

Vil du erobre det Københavnske, sjællandske samt det svenske marked, så er her en unik mulighed for at etablere dig i København med dit eget udstillingsvindue til dine produkter og til en meget billig pris.